Black Box Gym CrossFit ble etablert mars 2009 som det første CrossFit senteret i Oslo, og det andre i Norge, av Trond Wetter og Maciej Alwin. De var aktive innen Krav Maga selvforsvar og inspirert til å trene CrossFit av Rune Lind i Bodø. De tre første CrossFit boxene i Norge, hadde sitt utspring fra Krav Maga-miljøet.

I 2016 var vi en fast-trenede gjeng som tok over Black Box Gym Oslo på dugnadsbasis, mens Trond Wetter ønsket å fokusere mer på kampsporten. Vi som driver boxen nå er altså 11 stk, som alle har «vanlige» på dagtid, kvelder og netter. På fritiden liker vi blant annet å trene og drive denne CrossFit-boxen samtidig.

Coacher

Coachene er en god blanding av erfarne innen CrossFit og vektløfting, til PT-studenter, til vanlige CrossFit-trente folk med ulike idrettsbakgrunner. Til felles har de at de er genuint engasjerte og sørger for at alle for en god treningsøkt hos oss. Les mer om coachene våre.

Lokalet

Vi har 750 m2 lokaler stappfullt med CrossFit utstyr, i tillegg til utearealer. Og når vintern er forbi kjører vi flere økter utendørs. Miljøet hos oss er inkluderende og trivelig. Alle kjenner alle og alle hjelper alle, sånn det skal være i et CrossFit samfunn.

Vi tilpasser alle treningene til alle nivåer, og ønsker alle velkomne, uansett alder og nivå. Kom igjen! Hva med en CrossFit prøvetime?

Vi sees 😀

Følg oss på Facebook.